Bruiloftverzekering

Bruiloftverzekering

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. U heeft er ongetwijfeld veel geld ingestoken om deze dag zo bijzonder mogelijk te maken. Onvoorziene omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat u de bruiloft moet annuleren, uitstellen of moet onderbreken. Heel vervelend! Zorg ervoor dat uw bruiloft niet in duigen valt. Sluit een bruiloftverzekering van TrouwZeker af bij InsuTrust!

Een bruiloft zonder zorgen

Met een bruiloftverzekering van TrouwZeker heeft u de meest uitgebreide dekking tegen een lage premie. U bent al verzekerd voor €13,- per maand. U kunt kiezen uit drie soorten polissen: Standaard polis, Plus polis en de All in polis.

Voordelen in het kort:

  • Lage premie. U bent al verzekerd voor €13,-.
  • Binnen 5 minuten bent u verzekerd.
  • Eerdere aanbetalingen die u heeft verricht, zijn ook verzekerd.
  • U heeft geen eigen risico.
  • U betaalt een eenmalige premie.

Wilt u weten waar een bruiloftverzekering u allemaal tegen verzekert? Neem dan een kijkje op onze website.

Alle verzekeringen van InsuTrust

InsuTrust is een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Naast een trouwverzekering, kunt u bij ons ook terecht voor een groot aantal andere verzekeringen, zoals onder andere een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering en een ongevallenverzekering. Daarnaast bieden wij een zonnepanelenverzekering. Zie onze website voor een compleet overzicht van alle verzekeringen.

Neem contact met ons op

Bent u van een plan een bruiloftverzekering af te sluiten en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dat kan! Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of bel ons op: 06-53845282