Telefoonverzekering

Telefoonverzekering

Uw mobiele telefoon is een belangrijk communicatiemiddel. Een apparaat waar u voorzichtig mee wilt zijn. Desondanks kan het toch gebeuren dat u uw telefoon verliest door bijvoorbeeld diefstal of dat uw toestel schade oploopt. Om te voorkomen dat u voor hoge kosten komt te staan, adviseren wij u een telefoonverzekering af te sluiten.

Over InsuTrust

InsuTrust is een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Met 25 jaar sales-ervaring en meer dan 15 jaar marketing-ervaring weten wij onze klanten van een goed advies te voorzien als het gaat om verzekeringen. We kennen de verzekeringsmarkt goed en denken buiten de gebaande paden. We werken samen met verzekeraars die hun dienstverlening ook online aanbieden en die de klant als uitgangspunt hebben.


Het afsluiten van een verzekering via ons heeft veel voordelen:

  • Direct vergelijken van de grote verzekeraars
  • Pakketkorting bij het afsluiten van meerdere verzekeringen
  • Gratis hulp bij opzeggen bestaande verzekering
  • Dagelijks opzegbaar
  • Jaarlijks review van uw lopende polissen
  • Uw eigen online omgeving waar u uw verzekeringen kunt beheren
  • Online schade melden.

Verzekeringen

Naast een telefoonverzekering, kunt u bij ons ook terecht voor een groot aantal andere verzekeringen, zoals onder andere een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering en een ongevallenverzekering. Daarnaast bieden wij een trouwverzekering en een zonnepanelenverzekering. Zie onze website voor een compleet overzicht van alle verzekeringen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten en werkwijze? Neem dan contact met ons op via de website of bel ons. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze website.